Szavazás

<

V. Naszályi Márta

Közös ügyeink nemcsak a politikusokra tartoznak

Friss topikok

  • SHRV: @Ahoj-: no és most lássuk, mi valósult meg ezekből a "tanulmányokból". (2021.12.04. 19:35) Játszótéri vécék
  • rokon1: Ha valaki korrekt, tisztességes, megbízható ügyintézést, csereszerződést, partnert keresett/keres ... (2020.06.15. 13:19) Fél év
  • chrisred: @M.K.R.: Tudom, a lakásomban is természetes eredetű a szálló por, mégis szoktam takarítani. Ez ter... (2019.11.22. 06:08) Köhögést kapunk Karácsonyra?
  • M.K.R.: Hála az égnek, ezt még nem sikerült megfúrniuk és megépült a 82 óta tervezett és szakaszos kiépült... (2019.11.21. 16:06) Requiem az Etele úti fákért
  • M.K.R.: Na ez is egy térkőmániás. (2019.11.21. 15:38) Tabáni titkok

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Állandó oldalak

2013.01.23. 21:03 elendem

Lebénulhat a mozgásjavítás

Címkék: oktatás Nádas Pál mozgásjavító iskola

Nádas Pál.jpgElkeseredetten olvasom a tudósításokat a Mexikói úti Mozgásjavító Iskola kálváriájáról. Nem egyedi eset, sajnos, sok nagynevű, színvonalas intézmény van hasonló bajban.

Az iskola igazgatója, Nádas Pál, aki 25 éven át vezette, fejlesztette az iskolát, 64 éves lett, ezért más vette át a helyét. Pali bácsi évtizedek óta foglalkozik mozgássérültekkel, elkötelezetten és lelkesen szervezte a hazai mozgássérült sportot is, a paralimpiai csapatunk sokat köszönhet neki.

Azért hívom Pali bácsinak, mert mi, I. kerületiek is kötődünk hozzá, hiszen itt tanított nekünk testnevelést a Kosciban, amit azóta bezártak és eladtak. Később a Főkert tervezőjeként találkoztam vele, az első városligeti mozgássérült játszótér átadásán. Az egész átadásból arra emlékszem leginkább, mennyire örültem neki, hogy sok év után is megismert, pedig a mi évfolyamunkon a fiúkat tanította.

Pali bácsi! Nagyon szurkolok, hogy folytatni tudják a megkezdett munkát az iskolában! Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás és a közigazgatás átszervezése kapcsán ne vesszen kárba több évtized erőfeszítése, szurkolok, hogy a mozgásjavító iskola tovább működhessen, tovább fejlődhessen!

vnm

Kép forrása: kereso.nava.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eokoskodas.blog.hu/api/trackback/id/tr65039720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása