Szavazás

<

V. Naszályi Márta

Közös ügyeink nemcsak a politikusokra tartoznak

Friss topikok

  • SHRV: @Ahoj-: no és most lássuk, mi valósult meg ezekből a "tanulmányokból". (2021.12.04. 19:35) Játszótéri vécék
  • rokon1: Ha valaki korrekt, tisztességes, megbízható ügyintézést, csereszerződést, partnert keresett/keres ... (2020.06.15. 13:19) Fél év
  • chrisred: @M.K.R.: Tudom, a lakásomban is természetes eredetű a szálló por, mégis szoktam takarítani. Ez ter... (2019.11.22. 06:08) Köhögést kapunk Karácsonyra?
  • M.K.R.: Hála az égnek, ezt még nem sikerült megfúrniuk és megépült a 82 óta tervezett és szakaszos kiépült... (2019.11.21. 16:06) Requiem az Etele úti fákért
  • M.K.R.: Na ez is egy térkőmániás. (2019.11.21. 15:38) Tabáni titkok

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Állandó oldalak

2012.03.31. 00:29 elendem

Egy nap a hazádért

Címkék: munkavállalói jogok népszavazás 2012

"Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, és az Istennek, ami az Istené!" (Mt 22,21)

Napjainkban a "császár" a demokrácia. Ahhoz, hogy élni, virulni tudjon, úgy kell neki egy népszavazás, mint falat kenyér az éhezőnek. Egy népszavazás, ami felrázza az embereket és meggyőzi a magyarok tömegeit, hogy igenis lehetnek a saját szerencséjük kovácsai. Ami felnyitja a szemüket, hogy igenis erősebbek együtt, mint a korrupt üzletemberekkel szimbiózisban élő politikai elit. Nagyon kellene ez a népszavazás az országnak, de most úgy áll a dolog, hogy el fog bukni az LMP kezdeményezése. 

Ezért, mint ezelőtt is oly sokszor, a társadalom - ismerőseink - segítségét kérjük. Segítsetek összegyűjteni a hiányzó 50.000 aláírást! A jelenlegi tempó mellett a hétfői 14 órás határidőig körülbelül 150.000 aláírás fog összegyűlni, bár már mind az utcán leszünk és folyamatosan gyűjteni fogunk. Kérlek, ha egy kicsit is szereted a hazádat és nem akarod tovább nézni tétlenül, ahogy a vesztébe rohan, akkor ezt a hétvégét szánd rá arra, hogy gyűjtesz pár tucat aláírást a barátaidtól, a szomszédaidtól, vagy akár az utcán. A teljes nagykörút területén és valamennyi élelmiszerüzlet előtt szabad kitelepülve aláírást gyűjteni - akár vasalódeszkákkal is - a következő három napban. (Nem küldhet el a közterület-felügyelő és nem is kérhet pénzt érte, ha valaki mégis kekeckedik hívj minket!)

Ne legyenek illúzióid: ez a népszavazás már rég nem csak a munkavállalói jogokról szól! Ez arról szól, hogy mindent eltűrsz e a kormánynak, vagy van egy pont, ahol  azt mondod elég és teszel azért, hogy meghallják a szavad. Mert fikázni, morogni könnyű, de a változásért meg is kell dolgozni. Csatoltam az ívet, amit kinyomtatva gyűjthetsz egyénileg.

Találkozzunk a hétvégén a standoknál! Péntek reggeltől a hétfői leadásig folyamatosan nyitva lesz az LMP központi irodája, hogy fogadja a gyűjtőíveket, vagy segítsen, ha kérdésed van: http://nepszavazas2012.hu/72-oras-ebrenlet/#.T3S-3GFmKtY 
 
Az íveket légyszíves legkésőbb vasárnap éjszaka add le az irodában (Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 37. 11-es kapucsengő), hogy rendezni és javítani tudjuk őket!
 
(Gajárszki Áron írása. Az eredeti szöveghez képest két kisebb módosítás végeztem, a szöveget a szerző engedélyével teszem közzé.)
vnm
 
(Kép forrása: Wikipédia)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eokoskodas.blog.hu/api/trackback/id/tr324351259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása