Szavazás

<

V. Naszályi Márta

Közös ügyeink nemcsak a politikusokra tartoznak

Friss topikok

  • élhetetlen: @midnightcoder2: „600 forintból pedig nem lehet csinálni kb. szart se”.Persze, te tudod. Igaz, hog... (2019.01.19. 22:22) Gundel foci
  • Éhesló: @chrisred: arról hosszasan vitázhatnánk, hogy ki miként tévedt el. Amint arra felhívtam a figyelm... (2018.12.30. 11:12) Köhögést kapunk Karácsonyra?
  • Ahoj-: Tegyük rendbe: Kizárólag ott tilos sózni, ahol a terület KÖZVETLEN KÖZELÉBEN fás szárú növény t... (2018.12.19. 08:38)
  • Éhesló: Üres lózungok, semmitmondás, gumifogalmak, melyekkel bármit és annak ellenkezőjét is meg lehet mag... (2018.12.09. 18:17) Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata
  • bpbp78: @$pi$: Írd meg, hogy pontosan hol lesznek új zöld területek, amik meg is fognak valósulni?! Ha el... (2018.11.21. 11:40) Közfejlesztések Tanácsa – fővárosi megállapodás 1.

Budapest szmogtérképe

<a href="//www.idokep.hu/" target="_blank" title="Időjárás"><img src="//www.idokep.hu/kis_bp_szenny.jpg" border="0" alt="Budapest szmogtérképe"></a>

blog

2011.09.27. 11:22 elendem

Képviselői fogadóóra és lakossági tervtanács

Ma délutáni képviselői fogadóórámat nem a Bem Művelődési házban fogom megtartani, mint szoktam, hanem a Batthyány utcai iskolába megyek 17 órára a Mária tér-Donáti utca sarkának rendezéséről szóló lakossági tervbemutatóra (Városrészi lakossági fórumként lett meghirdetve a Várnegyedben). Természetesen ott is megtalálhat bárki a kérdéseivel, gondolataival, sőt buzdítok mindenkit, hogy jöjjön el, gazdagítsa hozzászólásával a megbeszélést, és utána beszélgessen még velem a tervekről is, és a kerület minden egyéb ügyes-bajos dolgáról!

Tavasz óta erősen szorgalmaztam ennek a közös gondolkodásnak a létrejöttét, mivel többen is megkerestek mind a Donáti utca forgalma, mind a Mária tér sarkán történt baleset miatt. Örülök neki, hogy a Polgármesteri Hivatal fogékony volt a kezdeményezésemre, és megszervezte ezt a fórumot.

A hétfői Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági ülésen már bemutatták a tervváltozatokat, amelyekről a ma délutáni lakossági fórumon lesz szó. Úgy vélem, jó kiindulási alapok; a helyben lakók véleményét beleépítve igazán nagyszerű megoldás születhet. A korábbi bejegyzésemben indítottam egy kis szavazást, amelyben azt kérdeztem, hogy a Mária tér rendezése során milyen szempont legyen az elsődleges. A felsorolt lehetőségek közül legtöbben hangulatos városi közteret szeretnének a Mária téren.

A héten, csütörtökön képviselő-testületi ülés lesz a Budavári Önkormányzatban. A napirend és az előterjesztések letölthetők az önkormányzat honlapjáról.

Várom a hozzászólásokat, kérdéseket, megjegyzéseket, hogy minél inkább az Önök véleményét képviselhessem a testületi ülésen!

vnm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eokoskodas.blog.hu/api/trackback/id/tr283259819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.